Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Voor mensen die niet van uitrusten houden
U houdt niet van stil zitten, ook niet tijdens uw vakantie, dan is het aanbod actieve vakanties voor u een ware uitkomst. Genieten van spanning tijdens een survival tocht door de ongerepte natuur van Kenia, zeilen over de wateren in het Caribisch gebied of wellicht de hoogste berg beklimmen, er zijn vele reisaanbieders die actieve vakanties in het reisaanbod hebben. Van reizen met een licht actief accent tot aan de echt spectaculaire doe vakanties.

Soorten activiteiten
Er zijn heel wat manieren om actief uw vakantie door te brengen. U kunt kiezen voor een wandel- of fiets vakantie, al dan niet onder begeleiding. Tijdens een dergelijke vakantie maakt u kennis met de lokale bevolking van het betreffende land en komt u op de mooiste natuurplekjes.
Houdt u meer van spanning, dan kiest u één van de expedities, bijvoorbeeld het beklimmen van een berg, een raft tocht op een wilde rivier of ga de strijd aan met de woeste jungle.

Actieve vakantielanden
De actieve vakantiereizen brengen u in allerlei landen, zowel dichtbij als kilometers ver weg. Een rondje Noorwegen, wandelen in Cuba, survival in de Ardennen, door de jungle van Cambodja, op safari in Kenia, fietsen in Duitsland of duiken op Bonaire, actieve vakanties brengen u overal, waar ook ter wereld. Geniet van ontspanning tijdens inspanning!

Pharos Reizen - Actieve vakanties

Pharos Reizen - Actieve vakanties
Pharos Reizen van de ANWB is dé reisorganisatie bij uitstek voor een geslaagde autovakantie in Europa. Pharos Reizen biedt uiteenlopende autovakanties voor zowel families met kinderen als mensen die er graag met z'n tweeën op uit trekken. De vakanties lopen uiteen van campingreizen en all inclusive vakanties tot wintersport, ontdekvakanties en rondreizen. Plezier bij het uitzoeken van uw reis, het gemak van onze consumentvriendelijke website en niet te vergeten de zekerheid van ANWB zijn de kenmerken van Pharos.

Shoestring.nl - Actieve vakanties

Shoestring.nl - Actieve vakanties
Shoestring.nl biedt verre groepsrondreizen aan op basis van het vijheid-blijheid principe. We laten onze reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen op onze reizen maar zorgen er natuurlijk voor dat de reis gladjes verloopt.
Ons aanbod varieert van kampeerreizen in Afrika tot trekkings in Nepal en van boottochten op de Sunda eilanden tot een relaxte rondreis in Costa Rica. Onze site geeft online informatie over de beschikbaarheid en is voor klanten direct boekbaar. We verkopen direct aan klanten wat betekent dat er geen reisbureau's tussen zitten. Onze site is ons visitekaartje en je kunt er van al onze reizen veel foto's, films en geschreven informatie vinden. Tevens bieden we de mogelijkheid aan onze klanten om virtueel met elkaar in contact te komen voordat de reis is vertrokken.

Koningaap.nl - Actieve vakanties

Koningaap.nl - Actieve vakanties
Koning Aap Reizen biedt het mooiste aanbod van reizen dat je in Nederland kunt boeken. Honderdvijftig prachtige reizen door meer dan tachtig landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Koning Aap Reizen biedt groepsreizen en individuele reizen, stuk voor stuk samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor ’hun’ land. Koning Aap Reizen organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival.

Sawadee - Actieve vakanties

Sawadee - Actieve vakanties
Al 25 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 100 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika.

Baobab - Actieve rondreizen

Baobab - Actieve rondreizen
Actieve rondreizen naar alle continenten, variërend in comfort en zwaarte. Afhankelijk van de bestemming ligt het accent de ene keer wat meer op natuur en landschap, de andere keer op bevolking en cultuur. Het comfort en de zwaarte wordt bij iedere reis in de brochure en op de website aangegeven middels een aantal bolletjes. Baobab heeft reizen van 7 dagen, maar ook reizen van 4 weken.

Kras.nl - Actieve vakanties

Kras.nl - Actieve vakanties
Kras.nl de aanbieder voor diverse actieve vakanties zoals duikvakanties, fietsvakanties, jungle-experience vakanties, wandelvakanties en tennis vakanties