Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Gezelligheid bovenaan
Wie houdt van gezelligheid, veel activiteiten en van vakantietypes met dezelfde interesses, kiest voor een groepsreis. Deze reizen zijn ook uitermate geschikt voor singles, die niet graag alleen op vakantie gaan of voor mensen, die naar een ver land gaan, waarvan zij de taal niet machtig zijn. De reisleiding van een dergelijke groepsreis regelt dan voor u alle zaken, zodat u zorgeloos geniet van de cultuur en sfeer van het land. U vindt vele soorten groepsreizen op onze site Wereldvakanties.com.

Doelgroepen van groepsreizen
Groepsreizen zijn er voor verschillende doelgroepen en het aantal mensen dat meegaat met een dergelijke reis varieert over het algemeen van 6 tot 20 reizigers. Wanneer u alleen bent, kies u voor een single groepsreis, maar ook voor alleenstaande ouders zijn er speciale groepsreizen te boeken. U bent er zeker van, dat u op deze wijze nooit alleen zult zijn, wat nog wel eens bestaat tijdens reizen met stelletjes. Daarnaast zijn er ook vele groepsreis mogelijkheden op het gebied van sport, cultuur en stedentrips.

Onbezorgd genieten van voordelen & vrijheid
Een groepsreis biedt vele voordelen. Vaak wordt de groep begeleidt, door een ervaren gids, die op de hoogte is van alle lokale gebruiken en bezienswaardigheden in het betreffende land. Alles wordt zodoende voor u geregeld, waardoor u geniet van vrijheid alom. Bovendien staat gezelligheid voorop tijdens een groepsreis, immers u reist allemaal met hetzelfde doel en dezelfde belangstelling. Ontdek zelf het gemak van een groepsreis, u vindt ze allemaal op onze site Wereldvakanties.com.

Fox Groepsrondreizen

Fox Groepsrondreizen
FOX organiseert comfortabele rondreizen met een avontuurlijk karakter. FOX klanten reizen met 'harde koffers' en verblijven in comfortabele drie- en viersterrenhotels. De rondreizen zijn samengesteld op basis van cultuur en avontuur. Ze bevatten bovendien enkele dagen verblijf aan het strand, zodat de reizigers kunnen bijkomen van de geweldige indrukken die ze tijdens de FOX rondreis hebben opgedaan. FOX Vakanties is dé internet-reisorganisatie van Nederland. Als directseller verkoopt FOX zijn reizen rechtstreeks aan de consument. Dit levert de klant een groot prijsvoordeel op; er worden géén commissies in de reissom opgenomen.

Djoser.nl - Groepsreizen

Djoser.nl - Groepsreizen
Djoser organiseert groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter. De reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Men combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) maar daarnaast heeft men veel individuele vrijheid.

Shoestring.nl - Groepsrondreizen

Shoestring.nl - Groepsrondreizen
Shoestring.nl biedt verre groepsrondreizen aan op basis van het vijheid-blijheid principe. We laten onze reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen op onze reizen maar zorgen er natuurlijk voor dat de reis gladjes verloopt.
Ons aanbod varieert van kampeerreizen in Afrika tot trekkings in Nepal en van boottochten op de Sunda eilanden tot een relaxte rondreis in Costa Rica. Shoestring.nl; Hoe vér kun je gaan?

Koningaap.nl - Groepsreizen

Koningaap.nl - Groepsreizen
Koning Aap Reizen biedt het mooiste aanbod van reizen dat je in Nederland kunt boeken. Honderdvijftig prachtige reizen door meer dan tachtig landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen, stuk voor stuk samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor ’hun’ land. Koning Aap organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival.

Sawadee - Groepsreizen

Sawadee - Groepsreizen
Al 25 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 100 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Sawadee reizigers zijn actief en avontuurlijk en hebben interesse in natuur en andere culturen. Ze deinzen er niet voor terug af en toe van de gebaande paden af te gaan. Sawadee reizigers zien graag iets van de wereld, zijn gesteld op individuele vrijheid, en leggen de organisatie van hun reis graag in de deskundige handen van Sawadee Reizen.

Summum - Groepsreizen

Summum - Groepsreizen
Summum Reizen onderscheidt zich van haar concurrenten door zich naast de vanzelfsprekende aandacht voor de bestemmingen, ook te focussen op het comfort van de rondreizen. Tijdens een Summum reis zie je veel van een land, heb je een onvergetelijke reis én je slaapt in goede hotels en rijdt in aircobussen.

NRV Holiday - Groepsreizen

NRV Holiday - Groepsreizen
NRV Holiday is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van zowel groepsreizen als privé reizen naar voornamelijke bestemmingen in Azië en Afrika. De letters N.R.V. staan voor 'Nederland Reist Voordelig'. Ze hebben als doel kwalitatief goede reizen aan te bieden tegen een uiterst voordelige prijs.

Baobab - Groepsreizen

Baobab - Groepsreizen
Baobab biedt reizen door 69 bestemmingen in alle continenten: Noord- en Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Azië, Oceanië, het Midden-Oosten en Europa. Groepsrondreizen met veel individuele vrijheid. Baobab kiest daarbij voor reisbegeleiders die het land echt goed kennen. En natuurlijk bezoek je met Baobab in elk land de must see plekken.