Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Reizen over de hele wereld
U kunt de hele wereld over reizen, alle onbekende plekjes ontdekken en genieten van het natuurschoon op een ander continent. De mogelijkheden aan verre vakanties zijn zeer gevarieerd. U kunt er voor kiezen uw verre reis vanaf dag 1 uitgestippeld te hebben, maar wanneer u kiest voor het avontuur, dan gaat u voor een reis met veel vrijheid. Op onze site wereldvakanties.com hebben we diverse reisorganisaties verzameld, die verre reizen aanbieden.

Verre reizen, vakanties op maat
Vele reisorganisaties zijn gespecialiseerd in verre reizen. U kunt hier kiezen uit georganiseerde reizen, bijvoorbeeld een safari tocht door Afrika, maar u kunt ook bij diverse aanbieders uw reis geheel naar eigen wens indelen. De zogenaamde vakanties op maat, geven u alle vrijheid van reizen. U slaapt bijvoorbeeld bij de lokale bevolking in Namibië, staat oog in oog met de olifanten in Kenia of reist met een gehuurde camper of motor door Canada.

Veilig op reis
Wanneer u kiest voor een verre reis, ga dan wel goed voorbereid op reis. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde vaccinaties of heeft u misschien een visum nodig. Verzamel zoveel mogelijk informatie van het land, waar u naar toe gaat. Waar kunt u beter niet alleen komen, welke tentjes zijn betrouwbaar en hoe staat het met de hygiëne. Zorg dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens uw vakantie, ga goed voorbereid en veilig op reis.

Speciaal voor alle reislustigen die de culturen en landen van de andere continenten willen ontdekken! Een ruim aanbod van aanbieders van verre reizen naar o.a. China, Indonesië, Zuid-Afrika, Canada, Cuba, Argentinië en Australië!

Baobab - Verre reizen

Baobab - Verre reizen
Baobab biedt reizen door 69 bestemmingen in alle continenten: Noord- en Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Azië, Oceanië, het Midden-Oosten en Europa. Groepsrondreizen met veel individuele vrijheid. Baobab kiest daarbij voor reisbegeleiders die het land echt goed kennen. En natuurlijk bezoek je met Baobab in elk land de must see plekken.

Shoestring.nl - Verre reizen

Shoestring.nl - Verre reizen
Shoestring.nl biedt groepsrondreizen aan op basis van het vrijheid-blijheid principe. We laten onze reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen op onze reizen maar zorgen er natuurlijk voor dat de reis gladjes verloopt.
Ons aanbod varieert van kampeerreizen van Afrika tot in Nepal en van boottochten op de Sunda eilanden tot een relaxte rondreis in Costa Rica. Shoestring.nl; Hoe vér kun je gaan?

Bex - Verre reizen

Bex - Verre reizen
Wilt u iets van de wereld zien? Dat kan met Bex Reizen. U kunt kiezen voor een tropische strandvakantie, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden voor verre rondreizen. Individueel, een flydrive of in een groep.

Koningaap.nl - Verre reizen

Koningaap.nl - Verre reizen
Met veel plezier presenteert Koning Aap Reizen dan ook het mooiste aanbod van reizen dat je in Nederland kunt boeken. Honderdvijftig prachtige reizen door meer dan tachtig landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Koning Aap Reizen biedt groepsreizen en individuele reizen, stuk voor stuk samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor ’hun’ land. Koning Aap Reizen organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival.

Djoser.nl - Verre reizen

Djoser.nl - Verre reizen
Djoser organiseert groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter. De reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Men combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) maar daarnaast heeft men veel individuele vrijheid. Djoser, 'de andere manier van reizen'

Summum - Verre reizen

Summum - Verre reizen
Summum Reizen staat voor indrukwekkende en opzienbarende verre reizen. Meer dan genoeg om 's avonds in het hotel over na te praten. Onder het genot van een goed glas wijn. En waar ze ook naartoe gaan, ze staan voor wat ze zeggen: Je ziet meer met Summum Reizen.

Dejongintra.nl - Verre Reizen

Dejongintra.nl - Verre Reizen
Met de Jong Intra Vakanties kunt u uiteraard ook de prachtigste verre reizen maken! Thailand, Zuid-Afrika, Kenya, Tanzania, Mozambique, MaleisiŽ, Borneo, IndonesiŽ, China, AustraliŽ en Nieuw-Zeeland zijn al jaren topbestemmingen van de Jong Intra Vakanties. Vorig jaar introduceerden we ook het fantastische Vietnam, Laos en Cambodja met al hun vele natuurlijke en culturele hoogtepunten en deze zomer hebben we ons al zeer ruime aanbod aan verre reizen naar Amerika en Canada verder uitgebreid! Beiden landen van onbeperkte mogelijkheden!

Fox Groepsrondreizen

Fox Groepsrondreizen
Reizen met FOX staat voor 'comfortabel avontuur': FOX organiseert comfortabele rondreizen met een avontuurlijk karakter. FOX klanten reizen met 'harde koffers' en verblijven in comfortabele drie- en viersterrenhotels. De rondreizen zijn samengesteld op basis van cultuur en avontuur. Ze bevatten bovendien enkele dagen verblijf aan het strand, zodat de reizigers kunnen bijkomen van de geweldige indrukken die ze tijdens de FOX rondreis hebben opgedaan.

Sawadee - Verre reizen

Sawadee - Verre reizen
Al 25 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 100 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.