Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Sportief op reis
Verken uw vakantieland per fiets en trek er sportief op uit. U bent liefhebber van fietsen of u beweegt juist veel te weinig, kies dan eens voor een fietsvakantie. Tijdens een dergelijke vakantie, bekijkt u het land van een hele andere kant. Vaak fietst u op plekjes, waar u met de auto niet eens mag komen. Geniet van de prachtige natuur, voel u gezond en ga dit jaar sportief op reis. Het hele fietsaanbod van iedere reisaanbieder, kunt u eenvoudig vinden op onze site Wereldvakanties.com onder de categorie fietsvakanties.

Een fietsend avontuur
U houdt er niet van de hele dag stil te zitten of aan het zwembad te liggen. U wilt genieten van het land en op plekken komen, waar niet iedere toerist komt. Met de fiets, fietst u zo het avontuur tegemoet. Door de wijngaarden, door het glooiende landschap, heuvel op, heuvel af. De karakteristieke, kleine dorpjes bieden u alle gastvrijheid en u proeft de sfeer van de lokale bevolking. Stoppen wanneer u dat wilt, foto’s maken en weer door, u heeft het helemaal zelf in de hand.

Het fietsvakantie aanbod
Het aanbod fietsvakanties is zeer gevarieerd. U kunt kiezen voor een georganiseerde fietsvakantie, zodat u zeker weet dat u geen fietsplekje mist en natuurlijk met allemaal fietsliefhebbers op pad gaat. Hierin kunt u vaak ook nog kiezen tussen recreatief fietsen of de wat zwaardere tochten. Uiteraard heeft u ook de keuze om er alleen op uit te trekken met de fiets. Ideaal voor mensen die wel houden van wat spanning en uitdaging!

Hotelmoment.nl - Fiets Arrangementen

Hotelmoment.nl - Fiets Arrangementen
Sportief eropuit en verken de omgeving van het hotel per fiets. HotelMoment heeft speciale hotels gekozen waar je natuur en cultuurschatten van de omgeving met een Sportief Fiets Moment kunt ontdekken.

Dejongintra.nl - Fietsvakanties

Dejongintra.nl - Fietsvakanties
Het Fiets- en Wandelseizoen 2008 staat al weer voor de deur. In onze compleet vernieuwde Fietsreizen en Wandelreizen brochure treft u wederom een groot aanbod aan actieve vakanties aan. Van dichtbij huis tot ver weg, van relax tot heel aktief.

Eurocamp-enjoy.nl - Fietsvakanties

Eurocamp-enjoy.nl - Fietsvakanties
Eurocamp Enjoy biedt u tal van mogelijkheden om een actieve fietsvakantie te ondernemen. Maar wat is een actieve fietsvakantie? Bij Eurocamp Enjoy kunt u het helemaal zelf invullen. U kunt bijvoorbeeld mountainbiken in Bretagne of de Franse Alpen.

Kras.nl - Fietsvakanties

Kras.nl - Fietsvakanties
Met Kras.nl geniet u van een heerlijk Fietsvakantie in eigen land, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Hongarije

Fiets-Fun.nl - Fietsvakanties

Fiets-Fun.nl - Fietsvakanties
Fiets-Fun.nl organiseert licht actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud. Al meer dan 12 jaar fietsen en kamperen de gasten van Fiets-Fun in Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte De Waard tenten. Deze tenten zijn reeds opgezet. Fiets-Fun beschikt ook over de 4 persoons Lepelaar en de 6 persoons Vergrote Zilvermeeuw.