Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

De mooiste plekjes
Leer uw favoriete vakantieland eens van een heel andere kant kennen, kies dit keer voor een culturele reis. U komt op plekjes, waarvan u het bestaan niet wist. De diverse reisorganisatie met culturele reizen in het assortiment, staan te popelen om u alle mooie en bijzondere plekjes van uw vakantieland te laten zien. Bij Wereldvakanties.com vindt u alle reisaanbieders eenvoudig geselecteerd onder de categorie culture reizen.

Ontdek kunst, cultuur en de andere wereld tijdens uw vakantie
Laat u verrassen door al het moois, dat het vakantieland u te bieden heeft. De prachtige ongerepte natuur, de mooie, soms indrukwekkende plaatselijke cultuur en de schitterende bezienswaardigheden, die er zijn te vinden. U kunt kiezen voor een culturele rondreis om nog meer te zien van het gebied, maar u kunt ook onderduiken in het land en zo de sfeer proeven aan de andere kant van het gebied. U ontdekt dan het reilen en zeilen van een totaal andere wereld.

Zonder zorgen op ontdekkingstocht
Wanneer u kiest voor een culturele rondreis of een georganiseerde culturele reis, dan gaat u op vakantie zonder zorgen. U bent gegarandeerd van een goede slaapplek en bovendien weet u zeker dat u geen stukje cultuur van het land hoeft te missen. Bekijk het aanbod betaalbare culturele reizen op onze site, want Wereldvakanties.com zet de beste voor u op rij!

Pharos Reizen - Groen vakanties

Pharos Reizen - Groen vakanties
Kiest u voor een GroenVakantie, dan kiest u voor mooie locaties. Waar we er alles aan doen om u en de kinderen in staat te stellen het groen te ontdekken. De wilde natuur en de natuur op en rondom de boerderij.

NRV Holiday - Culturele reizen

NRV Holiday - Culturele reizen
NRV Holiday is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van zowel groepsreizen als privé reizen naar voornamelijke bestemmingen in Azië en Afrika. De letters N.R.V. staan voor 'Nederland Reist Voordelig'. Ze hebben als doel kwalitatief goede reizen aan te bieden tegen een uiterst voordelige prijs.

Baobab - Culturele reizen

Baobab - Culturele reizen
Kies je voor een Baobab United reis dan duik je echt een paar dagen onder in een andere wereld. Je verblijft een aantal dagen bij een project zodat je als geen ander inzicht krijgt in het reilen en zeilen. En je kunt meehelpen! Dit combineer je met een rondreis door het desbetreffende gebied. Zo leer je een land op een heel andere manier kennen, en maak je echt contact met de bevolking.

Summum - Culturele reizen

Summum - Culturele reizen
Reizen met Summum betekent op een comfortabele manier genieten van het mooiste dat een land te bieden heeft aan natuurschoon en cultuurgoed. Alles zien, zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over de organisatie. Summum biedt reizen naar alle delen van de wereld: Azie, Afrika, Latijns-Amerika, Midden-Oosten en Oceanie. Indrukwekkende en opzienbarende reizen.

Dejongintra.nl - Cultuur Reizen

Dejongintra.nl - Cultuur Reizen
In veel van onze excursiereizen en rondreizen staat het culturele aspect en de plaatselijke cultuur centraal. Cultuurreizen nodigen u uit om op ontdekkingstocht te gaan in Europa of daarbuiten naar de culturele erfgoederen die de vele beschavingen hebben achtergelaten. Bij andere reizen staat het natuurschoon meer centraal.