Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Vakantiewoningen van eenvoud tot aan luxe
Wanneer u op zoekt bent naar een vakantiewoning om dit jaar uw vakantie in door te brengen, heeft u keuze in overvloed. Er bestaan vele type vakantiewoningen van de kleine, maar zeer gezellige bungalowtjes op de bekende vakantieparken tot aan complete luxe villa’s en kastelen, van alle gemakken voorzien. Wereldvakanties.com heeft ze voor u op een rijtje gezet.

Het aanbod vakantiewoningen
Vrijwel alle reisorganisaties hebben vakantiewoningen in het aanbod. U kunt kiezen uit allerlei soorten en maten van klein tot groot. Gaat u met zijn tweeën, met het hele gezin of gaat u wellicht met de hele familie of een grote groep vrienden op reis. U vindt woningen van 2 tot 25 personen in het aanbod, zowel in binnen- als in buitenland. Wilt u een weekje verblijven in de bergen van Oostenrijk of toch liever dicht bij het strand op het zonnige Ibiza, alles is mogelijk.

Ruilen van huis
Wanneer u kiest voor een vakantiewoning heeft u alles bij de hand. Het huis is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Bovendien kunt u er ook voor kiezen van huis te ruilen. U verblijft dan tijdens uw welverdiende rust in het huis van een ander, die op zijn beurt eventueel weer in uw huis verblijft. Hierin zijn ook diverse mogelijkheden, de reisaanbieders, die veelal als tussenpersoon fungeren, vertellen u er graag alles over.

Bungalow.Net - Vakantiewoningen

Bungalow.Net - Vakantiewoningen
Bungalow.Net heeft voor u 22502 schitterende vakantiehuizen, bungalows, chalets, vakantiehuisjes, boerderijen en zelfs kastelen op de leukste plekjes geselecteerd. Uw vakantie begint al hier!

Interhome.nl - Vakantiewoningen

Interhome.nl - Vakantiewoningen
Interhome biedt 20.000 vakantiehuizen en -appartementen aan in 15 Europese landen en Florida. Deze woningen worden regelmatig gecontroleerd en kunnen online op de website gereserveerd worden. Interhome is de specialist in de verhuur van vakantiewoningen. De vakantiewoningen bevinden zich in de volgende landen: Frankrijk,Italie, Zwitserland, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Kroatie, USA (Florida), Groot-Brittannie, Tsjechie, Polen, Portugal, Hongarije, Ierland, Belgie, en Slowakije.

Euro Relais - Vakantiewoningen

Euro Relais - Vakantiewoningen
Euro Relais is een internationale touroperator die vakanties aanbiedt in een breed assortiment karakteristieke, kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen in Europa. Van kastelen tot landhuizen, van boerderijen tot molens, van villa's tot chalets. Dankzij dit veelzijdige aanbod vindt iedere gast bij Euro Relais het vakantiehuis dat bij hem past.

Chalet.nu - Vakantiewoningen

Chalet.nu - Vakantiewoningen
Chalet.nu biedt meer dan 25.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland.

Avac - Vakantiewoningen

Avac - Vakantiewoningen
Avac-Vakantiewoningen is een organisatie die als direct-seller gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiewoningen, vakantiehuizen, bungalows, chalets en appartementen.
Avac is actief in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Denemarken en Kroatië.

Happy Home - Vakantiehuizen

Happy Home - Vakantiehuizen
Happy Home is een zelfstandige touroperator gespecialiseerd in de verhuur van meer dan 3000 vakantiehuizen in Nederland, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Kroatie, Tsjechie, Frankrijk, Italie en Spanje. Het sleutelwoord bij Happy Home is kwaliteit. Ieder huis uit ons programma is vooraf door een inkoper van Happy Home ge√Įnspecteerd.

Ardennes-etape.com - Vakantiewoningen

Ardennes-etape.com - Vakantiewoningen
Ardennes-etape.com biedt aan meer dan 450 vakantiehuizen in de ardennen. Ardennes-etape.com geeft de mogelijkheid om voor verschillende types vakantieverblijven online te reserveren, zoals vakantiewoningen, vakantieboerderijen, chalets, villa's en kastelen, en biedt de bezoeker heel wat informatie over sport- en andere faciliteiten in de Ardennen. Ardennes-etape.com garandeert kwalitatieve verblijfplaatsen, ingedeeld volgens een schaal van 1 tot 5 sterren.

Belvilla - Vakantiewoningen

Belvilla - Vakantiewoningen
Belvilla biedt in heel Europa 4.500 kwalitatief hoogwaardige vakantiewoningen. Het aantal vakantieverblijven neemt dit jaar nog tot ver over de 6.000 toe. Belvilla bestaat 20 jaar en is nu uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in Nederland. Belvilla biedt vakantiehuizen aan in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Oostenrijk, Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië en in Zwitserland aan.

Basic-Travel.com - Vakantiewoningen

Basic-Travel.com - Vakantiewoningen
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Europahome - Vakantiewoningen

Europahome - Vakantiewoningen
EuropaHome is een zelfstandige reisorganisatie gespecialiseerd in compleet ingerichte bungalows, chalets, luxe vakantiehuizen en villa's.

All in Portugal - Vakantiewoningen

All in Portugal - Vakantiewoningen
All in Portugal is een gespecialiseerd bedrijf voor de huur van luxe villa's en karakteristieke vakantiewoningen in Portugal. Het gebied waar ze zich voornamelijk op richten is de Algarve, Zuid Portugal. Alle villa’s die ze aanbieden zijn persoonlijk bezocht en met zorgvuldigheid uitgekozen. De villa’s zijn luxe en hebben allen een eigen zwembad.


Chalet.nl - Vakantiewoningen

Chalet.nl - akantiewoningen
Chalet.nl beschikt over een ruim aanbod van accommodaties in verschillende grootte en kwaliteiten in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Bij elkaar heeft Chalet.nl meer dan 400 verschillende accommodaties, van standaard tot super de luxe, in het pakket.

RP Holidays - Vakantiewoningen

RP Holidays - Vakantiewoningen
RP Holidays biedt u vakantiemogelijkheden op een groot aantal campings en vakantieparken in Europa. De prachtige parken en campings worden aangeboden onder de eigen labels van Roompot Parken, Euroase Parken en Touristshop Parken. Daarnaast tevens onder de touroperator labels, zoals Zilverberk Parken, Molecaten Parken en Duinrell. Alle parken en campings, verspreid door heel Nederland, hebben een ligging direct aan strand en zee of midden in de groene natuur. Het unieke van de parken is dat ze allemaal een zeer uiteenlopend, eigen karakter hebben en kwalitatief hoogstaand zijn.