Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Betaalbare jongerenreizen naar de beste topbestemmingen!
Onder de categorie ‘jongerenreizen’ op onze site Wereldvakanties.com, vindt u een compleet overzicht met betaalbare vakanties, speciaal voor de jongeren onder ons. De reisorganisaties van deze reizen, weten exact waar ze moeten zijn en wat jongeren willen doen. Veelal is dit feesten en beesten en vooral veel lol maken onder de zon, maar wel tegen budgetprijzen. Dat is waar deze reisaanbieders dan ook rekening mee houden.

Soorten jongerenreizen
Niet iedereen wil natuurlijk alleen maar feesten en genieten van alle beachparty’s in bijvoorbeeld Spanje of Griekenland. Er zijn ook jongeren die graag actief bezig zijn, zodoende vindt u ook voor deze groepen de geschikte vakantie via onze site. Klimmen, duiken of mountainbiken, het is allemaal mogelijk. Wie graag iets voor een ander wil betekenen, kan deelnemen aan diverse vrijwilligersprojecten. Er wordt dan tijdens de vakantie aan iets gebouwd, bijvoorbeeld een schooltje in Roemenië, waar uw kind dan ook aan mee helpt. Al deze reizen zijn afgestemd op het budget van de jongeren.

Begeleiding & vrijheid
Laat u uw zoon of dochter toch liever niet helemaal alleen op vakantie gaan, dan zijn er tal van reizen met begeleiding, zodat u zeker weet dat hij of zij er niet helemaal alleen voor staat. De speciale feestreizen, worden veelal begeleid door jonge reisleiders. Zij organiseren op de plek van bestemming diverse party’s en activiteiten. Uw kind kan dan genieten van vrijheid, maar bij eventuele problemen een beroep doen op deze reisleiding. Een geruststellende gedachte!

Hieronder vind je ons complete aanbod jongerenreizen voor de zomer van 2010! Maak een keuze uit de vele supervoordelige hotels en appartementen in de verschillende topbestemmingen in Spanje, Gran Canaria, Turkije, Griekenland, Frankrijk, Portugal, Italie, Kroatie, Malta, Hongarije, Bulgarije en nog veel meer. Veel zon, strand, zee en feesten is wat je van ons kan verwachten.

Beaches.nl - Jongerenreizen

Beaches.nl - Jongerenreizen
Op vakantie gaan is iets waar we allemaal naar uitkijken. Beaches budget holidays heeft de afgelopen jaren al heel veel mensen mee op reis genomen. Berebruin bakken op het strand, feesten en beesten. Maar ook avontuurlijke activiteiten zoals raften op een wildwaterrivier, mountainbiken, klimmen & abseilen, canyoningen, duiken, zeekanoën, golfsurfen en bodyboarden. Bij Beaches.nl zullen ze er alles aan doen om je een súpervakantie te leveren. Je gaat misschien dingen doen die je nog niet eerder gedaan hebt, want naast luieren op het strand en ’s avonds lekker stappen kun je ook vaak deelnemen aan allerlei excursies en activiteiten die voor je gevoel heel riskant zijn. Gelukkig zijn er ervaren reisleiders en instructeurs, die precies weten wat je moet doen om de risico’s binnen de perken te houden.

Sudtours.nl - Jongeren vakanties

Sudtours.nl - Jongeren vakanties
Een jongerenvakantie boeken? De leukste jongerenvakanties gemakkelijk en voordelig online boeken bij Sudtours Vliegreizen.

Vinea.nl - Jongerenvakanties

Vinea.nl - Jongerenvakanties
Vinea Vakanties, marktleider in jeugd- en jongerenvakanties, organiseert al meer dan 55 jaar vakanties door heel Europa. Speciaal voor jongeren van 7 t/m 19 jaar organiseert Vinea de leukste vakanties in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk, Spanje, ItaliŽ, Malta, Zweden, Engeland en Schotland. Jaarlijks mag Vinea meer dan 9.000 kinderen verblijden met de leukste vakanties en avonturen

Simbo - Jongerenreizen

Simbo - Jongerenreizen
Simbo organiseert vakanties voor kinderen en jongeren van 5-21 jaar in vele leeftijdsgroepen. Het gaat in alle gevallen om vakanties voor kinderen zonder ouders maar met 24 uur per dag professionele reisleiding.
Het aanbod aan Simbo vakanties in 2008 is spectaculair uitgebreid. Wat kinderen en jongeren ook zoeken, je vindt het bij Simbo! Het hele jaar door!

Beachmasters - Jongerenreizen

Beachmasters - Jongerenreizen
Beachmasters Jongerenreizen biedt voordelige bus- en vliegreizen aan de jongeren hotspots van Zuid-Europa. O.a. naar Spanje, Griekenland, Frankrijk, Portugal, Itali√ę, Istri√ę, Hongarije en Turkije. Deze vakanties staan in het teken van zon, strand, zee en feesten! Het Beachmasters aanbod heeft een ruim assortiment aan appartementen, hotels en campings waar men voor 1, 2 of 3 weken perfect kan verblijven. Kortom; Jouw vakantie goedkoop en een groot feest? Beleef de zomer van 2008 met Beachmasters Jongerenreizen!