Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Rondreizen, privé of in groepsverband
Wie kiest voor een rondreis, kan er zeker van zijn dat alle mooie plekjes en hoogtepunten van het land voorbij komen. Het zijn boeiende reizen, waar u op en top van zult genieten! Een rondreis kunt u met een groep, zowel georganiseerd als met vrienden maken, maar ook alleen, vergezelt met enkel uw rugzak. Bovendien kunt u in eigen land kiezen rond te trekken, maar ook eerst het vliegtuig pakken naar een verre bestemming. Rondreizen kan zodoende op vele manieren. Op onze site Wereldvakanties.com ontdekt u de mogelijkheden.

Het aanbod rondreizen
Het aanbod rondreizen is groot en divers. Vrijwel alle bekende en minder bekende reisorganisaties hebben dit soort reizen in het assortiment. Zij brengen u op de meest mooie en indrukwekkende plekjes en zorgen ervoor dat u niet lang op één locatie verblijft. U kunt ook kiezen uit bijzondere rondreizen, zoals de wijnrondreizen in Frankrijk, de safari rondreizen langs de wilde dieren in Afrika of zelf met de auto door Finland toeren. Bovendien zijn er ook speciale familierondreizen, waarin rekening wordt gehouden met de kinderen.

Een rondreis, optimaal vakantieplezier!
Tijdens een rondreis zult u merken dat u geniet van optimaal vakantieplezier, immers niet één plekje wordt overgeslagen. U hoeft zich tevens geen zorgen te maken over zaken als; waar slaap ik vannacht? En wat zal ik morgen eens gaan doen? Alles wordt voor u geregeld, zowel in groepsverband als tijdens de privé rondreizen. Het enige wat u dient te doen is, genieten!

Shoestring.nl - Groepsrondreizen

Shoestring.nl - Groepsrondreizen
Shoestring.nl biedt verre groepsrondreizen aan op basis van het vijheid-blijheid principe. We laten onze reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen op onze reizen maar zorgen er natuurlijk voor dat de reis gladjes verloopt.
Ons aanbod varieert van kampeerreizen in Afrika tot trekkings in Nepal en van boottochten op de Sunda eilanden tot een relaxte rondreis in Costa Rica. Shoestring.nl; Hoe vér kun je gaan?

Djoser.nl - Groepsreizen

Djoser.nl - Groepsreizen
Djoser organiseert groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter. De reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Men combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) maar daarnaast heeft men veel individuele vrijheid. Djoser, 'de andere manier van reizen'

Fox Groepsrondreizen

Fox Groepsrondreizen
FOX organiseert comfortabele rondreizen met een avontuurlijk karakter. FOX klanten reizen met 'harde koffers' en verblijven in comfortabele drie- en viersterrenhotels. De rondreizen zijn samengesteld op basis van cultuur en avontuur. Ze bevatten bovendien enkele dagen verblijf aan het strand, zodat de reizigers kunnen bijkomen van de geweldige indrukken die ze tijdens de FOX rondreis hebben opgedaan. FOX is onderdeel van de ANWB en aangesloten bij het ANVR, de stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds.

Pharos Reizen - Rondreizen

Pharos Reizen - Rondreizen
Pharos Reizen van de ANWB is dé reisorganisatie bij uitstek voor een geslaagde autovakantie in Europa. Pharos Reizen biedt uiteenlopende autovakanties voor zowel families met kinderen als mensen die er graag met z'n tweeën op uit trekken.
De vakanties lopen uiteen van campingreizen en all inclusive vakanties tot wintersport, ontdekvakanties en rondreizen.

NRV Holiday - Rondreizen

NRV Holiday - Rondreizen
NRV Holiday is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van zowel groepsreizen als privé reizen naar voornamelijke bestemmingen in Azië en Afrika. De letters N.R.V. staan voor 'Nederland Reist Voordelig'. Ze hebben als doel kwalitatief goede reizen aan te bieden tegen een uiterst voordelige prijs.

Summum - Rondreizen

Summum - Rondreizen
Summum Reizen onderscheidt zich van haar concurrenten door zich naast de vanzelfsprekende aandacht voor de bestemmingen, ook te focussen op het comfort van de rondreizen. Tijdens een Summum reis zie je veel van een land en heb je een onvergetelijke reis.

Dejongintra.nl - Groepsrondreizen

Dejongintra.nl - Groepsrondreizen
Groepsrondreizen zijn ideaal om een verre bestemming te ontdekken! Met het vliegtuig reist u van en naar uw bestemming en ter plaatse staat er een touringcar klaar, waarmee u de gehele rondreis langs en naar de vele hoogtepunten wordt gereden. De Jong Intra biedt o.a. de volgende bestemmingen groepsrondreizen aan: Thailand, Vietnam, Laos, Cambodja, MaleisiŽ, IndonesiŽ, China, Zuid-Afrika, Kenya, Tanzania, NamibiŽ, AustraliŽ en Nieuw-Zeeland, Amerika en Canada.