Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Sneeuwzekere vakanties
Met een wintersport vakantie kunt u alle kanten op. De één is vanaf dag 1 in de weer met skiën of snowboarden, de ander geniet van het zonnetje, een beetje wandelen of langlaufen en vervolgens lekker feesten tijdens de après-ski. U kunt een wintersport vakantie zodoende naar eigen behoefte invullen, zolang er maar sneeuw ligt. Gelukkig zijn er ook altijd nog de sneeuwkanonnen, die in actie komen, wanneer de weergoden u niet gunstig zijn gestemd.

Sportief op vakantie
Wie voor een wintersportvakantie kiest, gaat meestal voor wat sportieve inspanning. In de sneeuw kunnen vele sporten worden beoefend. U kunt kiezen voor een wandeling door de sneeuw of een stukje langlaufen, maar u kunt er ook voor kiezen in volle snelheid van de berg af te razen op uw ski’s of snowboard. Bij iedere sportieve inspanning geldt dat ontspanning hiervan de opvolger is, gezellig op het terras of in de stubbe en als het even kan in het zonnetje, nagenieten van deze inspanning.

Wintersport bestemmingen
Er zijn vele gebieden en landen waar u naar hartenlust kunt skiën, wandelen, langlaufen of snowboarden. Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk, maar ook Bulgarije, Slowakije, Noorwegen en Canada bieden vele mooie pistes. U kunt op de plek van bestemming materialen huren, wat lessen volgen en van diverse soorten pistes afdalen. De mogelijkheden zijn talrijk. Op onze site Wereldvakanties.com hebben wij de verschillende reisorganisaties alvast voor u verzameld.

Pharos Reizen - Wintersport vakanties

Pharos Reizen - Wintersport vakanties
Pharos Reizen van de ANWB is dé reisorganisatie bij uitstek voor een geslaagde autovakantie in Europa. Pharos Reizen biedt uiteenlopende autovakanties voor zowel families met kinderen als mensen die er graag met z'n tweeën op uit trekken. De vakanties lopen uiteen van campingreizen en all inclusive vakanties tot wintersport, ontdekvakanties en rondreizen. Plezier bij het uitzoeken van uw reis, het gemak van onze consumentvriendelijke website en niet te vergeten de zekerheid van ANWB zijn de kenmerken van Pharos.

Kras.nl - Wintersportvakanties

Kras.nl - Wintersportvakanties
Voordelig naar de wintersport met Kras.nl
• Al 85 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland
• Meer dan 300.000 passagiers per jaar
• Direct seller, altijd een rechtstreekse (online) relatie met de klant
• Touroperator met altijd een perfecte reis-prijsverhouding
• Iedere dag prominent met nieuwe aanbiedingen in landelijke dagbladen aanwezig
• Onderdeel van TUI Nederland, de grootste reisorganisatie van Nederland en Europa.

Peterlanghout.nl - Wintersport Vakanties

Peterlanghout.nl - Wintersport Vakanties
Geniet dit jaar van uw vakantie op een zonnige bestemming en kies een van onze vlieg-, bus- of auto arrangementen.

Camelot Reizen - Wintersport

Camelot Reizen - Wintersport
Camelot Reizen verzorgt ultieme wintersportreizen naar Frankrijk, Oostenrijk, Andorra en Tsjechië. Geniet van prachtige accommodaties, betaalbare kwaliteit, verrassende aanbiedingen en online boekingsgemak!

Bizztravel - Wintersport vakanties

Bizztravel - Wintersport vakanties
Bizztravel Wintersportreizen biedt scherpgeprijsde sneeuwvakanties aan naar ongeveer 80 top sneeuwbestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk en Italië. Men heeft de keuze uit een breed assortiment van accommodatietypen: appartementen van 2 tot 18 personen, hotels, pensions en prachtige chalets. Of men nou met de auto, een touringcar of met de trein gaat voor een week, midweek of een weekend, ze zullen zeker hun ideale wintersportvakantie vinden bij Bizztravel Wintersportreizen.

Chalet.nl - Wintersport Vakanties

Chalet.nl - Wintersport Vakanties
Chalet.nl beschikt over een ruim aanbod van accommodaties in verschillende grootte en kwaliteiten in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Bij elkaar heeft Chalet.nl meer dan 400 verschillende accommodaties, van standaard tot super de luxe, in het pakket. Daarnaast biedt Chalet.nl ook nog compleet verzorgde wintersport-groepsreizen aan voor groepen vanaf ca. 15 personen naar verschillende wintersportbestemmingen. Omdat Chalet.nl gespecialiseerd is in chalets en luxe appartementen is het meestal mogelijk om met de groep ook daadwerkelijk in één accommodatie te zijn.

Sportura.nl - Wintersport Vakanties

Sportura.nl - Wintersport Vakanties
Sportura is een reismerk dat valt onder de Sportura Travel groep. Sportura richt zich op studenten en young professionals die een wintersportvakantie graag combineren met een leuk feest en een pintje voor een niet te hoge prijs.

Dejongintra.nl - Wintersport Vakanties

Dejongintra.nl - Wintersport Vakanties
De Jong Intra Vakanties is een volledig Nederlandse aanbieder van kwaliteitsvakanties. Onder het motto "haal méér uit je vakantie" verzorgen jaarlijks voor 250.000 passagiers hun vakantie. De vakantiemogelijkheden bij de Jong Intra zijn zeer divers: Verre Reizen, Stedentrips, Wintersport, Busvakanties, Autovakanties, Zonvakanties, Actieve Vakanties etc. Uiteraard is de Jong Intra Vakanties aangesloten bij het SGR en de ANVR.