Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Kindervakanties, plezier voor iedereen!
Reizen met kinderen is anders dan wanneer u alleen of met uw partner op reis gaat. Echter houdt het vakantie vieren zeker niet op met kinderen, want met wat kleine aanpassingen in uw vakantieschema, waarbij ook rekening wordt gehouden met uw kids, geniet u ongetwijfeld van een heerlijke vakantie met het hele gezin. Werelvakanties.com heeft alle voordelige en leuke kindervakanties voor u op een rijtje gezet.

Aanbod en mogelijkheden
Het aanbod kindervakanties is groot en er zijn dan ook tal van mogelijkheden. U kunt kiezen voor hotel, appartement of camping in binnen- en buitenland. Er zijn veel kindvriendelijke accommodaties te vinden in uw favoriete vakantieland. Een extra box of baby bedje of een oppasservice voor de allerkleinsten en animatieteams voor uw jeugdige kinderen. Heeft u al wat oudere kids, kies dan voor een plek, waar vrienden snel gemaakt worden, zoals op de camping. U kunt gerust vakantie vieren met uw kids in Spanje, Aruba en Mexico, maar ook in Amerika, Noorwegen en België. Vliegen, met de auto of met de bus, alles is mogelijk. Bekijk de voordelen op onze site.

Kindervakanties met of zonder ouders
Daarnaast bieden vele reisorganisaties ook nog verschillende reizen, waarbij kinderen ook zonder ouders op vakantie kunnen. U kunt denken aan de bekende zeilvakanties, zomerkampen en uitstapjes ter paard. Uw kind geniet dan onder begeleiding van alle bezigheden. Maak uw keuze uit de geselecteerde betaalbare reizen, die u kunt vinden op onze site, Wereldvakanties.com.

Djoser Junior - Kindervakanties

Djoser Junior - Kindervakanties
Kinderen zijn enthousiaste ontdekkingsreizigers die de wereld onbevangen tegemoet treden. Hun spontane nieuwsgierigheid leidt tot verrassende ontmoetingen en met je kind aan de hand verdwijnen allerlei taal- en culturele barrières als sneeuw voor de zon.

Petitparadis.nl - Kindervakanties

Petitparadis.nl - Kindervakanties
Petit Paradis is de benaming van een selectie van 53 bestemmingen uit het totale Eurocamp aanbod die buitengewoon geschikt zijn voor een vakantie met een baby en/of peuter.
Een baby verandert niet alleen je leven, het verandert ook de manier waarop je op vakantie gaat. Even snel inpakken en wegwezen is er niet meer bij. Lang niet elk hotel of appartement leent zich voor een ontspannen vakantie met een baby of peuter. Een camping is de ideale plek voor een verblijf met de allerkleinsten: avontuurlijk buitenleven en alle vrijheid en comfort.

Pharos Reizen - Rondreizen met kids

Pharos Reizen - Rondreizen met kids
Wat is er mooier dan Europa ontdekken met uw kinderen? Op onze Rondreizen worden uw kinderen echte ontdekkingsreizigers. Ze zwerven door Zweden aan de hand van Pippi Langkous, ze verkennen Toscane in gezelschap van Pinokkio. Harry Potter is hun gids in magisch Engeland. Laat uw kinderen Europa ontdekken!

Simbo - Kindervakanties

Simbo - Kindervakanties
Simbo organiseert vakanties voor kinderen en jongeren van 5-21 jaar in vele leeftijdsgroepen. Het gaat in alle gevallen om vakanties voor kinderen zonder ouders maar met 24 uur per dag professionele reisleiding.
Het aanbod aan Simbo vakanties in 2008 is spectaculair uitgebreid. Wat kinderen en jongeren ook zoeken, je vindt het bij Simbo! Het hele jaar door!

Sudtours.nl - Kindervakanties

Sudtours.nl - Kindervakanties
Kindvriendelijke vakantie boeken? De leukste kindvriendelijke acommodaties boekt u gemakkelijk en voordelig online bij Sudtours Vliegreizen. Bij Sudtours.nl vind u een ruim aanbod aan kindvriendelijke vakanties.

Clubmed.nl - Kindervakanties

Clubmed.nl - Kindervakanties
Club Med is al meer dan 50 jaar specialist in all-inclusive reizen. Met 80 eigen resorts (Clubdorpen) wereldwijd, bieden ze de ultieme all-inclusive vakantiebeleving voor iedereen. De reizen onderscheiden zich van andere all-inclusive reisaanbieders doordat ze vervoer, accommodatie en faciliteiten voor sport, kinderopvang en ontspanning van hoogwaardige kwaliteit aanbieden.

Vinea.nl - Kindervakanties

Vinea.nl - Kindervakanties
Vinea Vakanties, marktleider in jeugd- en jongerenvakanties, organiseert al meer dan 55 jaar vakanties door heel Europa. Speciaal voor jongeren van 7 t/m 19 jaar organiseert Vinea de leukste vakanties in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk, Spanje, ItaliŽ, Malta, Zweden, Engeland en Schotland. Jaarlijks mag Vinea meer dan 9.000 kinderen verblijden met de leukste vakanties en avonturen