Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Actief stappen tijdens je vakanties
Wie een echte liefhebber van wandelen is, kiest voor een wandelvakantie. Deze reizen brengen u op de mooiste plekjes in binnen- en buitenland. Naast dat u van allerlei mooie momenten uit de natuur geniet, bent u bovendien ook nog eens gezond bezig. Wandelen kunt u overal en om u een klein beetje op weg te helpen hebben, vindt u bij Wereldvakanties.com de diverse wandelvakanties op rij.

Het aanbod wandelvakanties
Er zijn vele reisorganisaties te vinden die wandelvakanties in het aanbod hebben. Aan u de keus waar u heen wilt en hoe actief u met wandelen wilt zijn. Gaat u voor een 8- daagse wandelvakantie door de bergen van Zwitserland of blijft u liever in eigen land en wandelt u mee met de strand 6- daagse. Uiteraard kunt u het ook wat verder weg zoeken, want ook Afrika, Noorwegen en Nepal bieden prachtige wandelgebieden. U kunt zowel georganiseerd op wandelvakantie gaan als op eigen houtje. Bovendien kunt u ook nog kiezen voor een combinatie reis, waarbij u het wandelen, afwisselt met dagen waarop u niets doet.

Goed voorbereid aan de wandel
Wanneer u kiest voor een wandelvakantie, gaat u uiteraard goed voorbereid op reis. U neemt allerlei voet producten mee, voor het geval u last krijgt van onaangename ongemakken als blaren, eelt of dikke voeten. Gaat u op eigen houtje de ongerepte natuur verkennen zorg dan voor kaarten, een kompas en andere zaken, zodat u niet verdwaalt.

Djoser.nl - Wandelvakanties

Djoser.nl - Wandelvakanties
Djoser organiseert wandelvakanties met een actief en avontuurlijk karakter. Een van de beste manieren om te genieten van mooie landschappen en om in aanraking te komen met andere culturen is te voet. Wandelen is dé manier om de schoonheid en karakteristieken van een land intens te beleven. Je voeten brengen je naar de mooiste plekken waaraan je anders zou voorbijgaan. Djoser, 'de andere manier van reizen'

Kras.nl - Wandelvakanties

Kras.nl - Wandelvakanties
Met Kras.nl geniet u van een heerlijk Nordic Walking vakantie of wandelvakantie naar o.a. Luxemburg-Stad, Vianden, Echternach, Trier (Duitsland), Park Klierfdall, Esch en de Belgische Ardennen

Dejongintra.nl - Wandelvakanties

Dejongintra.nl - Wandelvakanties
Het Fiets- en Wandelseizoen 2008 staat al weer voor de deur. In onze compleet vernieuwde Fietsreizen en Wandelreizen brochure treft u wederom een groot aanbod aan actieve vakanties aan. Van dichtbij huis tot ver weg, van relax tot heel aktief.

Hotelmoment.nl - Gezellig Wandel Moment

Hotelmoment.nl - Gezellig Wandel Moment
HotelMoment heeft geweldige hotels geselecteerd voor een Gezellig Wandel Moment. Wandelen in de natuur, tussen cultuur en in oude dorpjes, alle hotels hebben hun eigen mooie wandelroutes.