Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Aanbod treinvakanties
Wilt u dit jaar eens een totaal andere vakantie, kies dan voor een treinvakantie. U geniet dan vanaf de allereerste minuut al van uw reis, want u hoeft niet op te letten, de weg of een parkeerplaatsje te zoeken of in de file te staan. De trein brengt u naar de plek van bestemming, maar u kunt ook kiezen voor het avontuur en gaan treinen door Europa. De mogelijkheden zijn gevarieerd en om u een beetje op weg te helpen, hebben wij ze voor u op een rijtje gezet op onze site Wereldvakanties.com.

Bijzondere treinreizen
Er zijn ook zeer unieke en bijzondere intercontinentale treinreizen in het aanbod van verschillende reisorganisatie. Tijdens een dergelijke vakantie krijgt u een indrukwekkend beeld van het land, waar u doorheen reist. Denk bijvoorbeeld aan de beroemde Trans Siberië Express, waarin u ruim 9000 kilometer per trein aflegt door Siberië, van Moskou naar Beijing, China. Of gaat u liever op rondreis met de trein door Zuid Afrika? Het is allemaal mogelijk.

Uitgerust genieten in binnen- en buitenland
U kunt natuurlijk ook vanaf uw woonplaats (of in de nabijheid) in de trein stappen en u laten vervoeren tot aan uw vakantiebestemming, bijvoorbeeld wanneer u op wintersport gaat. Een nachttrein brengt u, terwijl u slaapt, in één zucht op de plek van bestemming, waar u vervolgens uitgerust uitstapt. U kunt ook kiezen voor de autoslaaptrein, zodat u op uw vakantieadres tevens over eigen vervoer beschikt.

Treinvakanties worden steeds populairder, geniet nu van een overheerlijke treinvakantie met een van onze geselecteerde vakantie aanbieders.

Dejongintra.nl - Treinvakanties

Dejongintra.nl - Treinvakanties
Een korte stedentrip, een prachtige treinreis naar Zwitserland? De Jong Intra biedt u vele mogelijkheden! Stedentrips per trein. Laat u onderdompelen in de cultuur en folklore van een fameuze stad. Bezoek één van onze Europese steden en slenter door nauwe straatjes of op brede boulevards. Wij bieden u treinvakanties naar vele populaire steden!

NS Hispeed - Treinvakanties

NS Hispeed - Treinvakanties
NS Hispeed is de hogesnelheidsonderneming van NS en biedt hogesnelheidsvervoer aan op internationale bestemmingen en in de toekomst ook op nationale bestemmingen. Naast de nieuwe hogesnelheidstrein vallen onder NS Hispeed ook hogesnelheidstreinen als Thalys, ICE International, Eurostar en TGV. NS Hispeed biedt de reiziger niet alleen snelheid en gemak bij het boeken van tickets, maar ook tijdens de reis van en naar het station, het verblijf op het station en in de trein. Steeds meer van deze services worden zichtbaar, zoals de NS Hispeed Lounges op de stations Amsterdam en Rotterdam en vanaf begin 2008 ook op Schiphol.