Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Vakantielanden in Europa

Albanie  Frankrijk Oostenrijk  
Andorra   Griekenland  Polen  
Belgie  Hongarije   Portugal  
Bosnie en Herzegovina   Ierland  Rusland 
Bulgarije  IJsland   Spanje 
Canarische eilanden   Italie  Tsjechie 
Cyprus  Kroatie  Turkije 
Denemarken  Luxemburg  Zweden  
Duitsland  Malta  Zwitserland 
Engeland   Nederland   
Finland   Noorwegen   

Over Europa:

Europa is de naam van het op een na kleinste werelddeel dat ten westen van Azië en ten noorden van Afrika ligt. Het wordt eveneens begrensd door de Noordelijke IJszee en de Atlantische Oceaan. Qua bevolking is Europa het op twee na grootste continent op Azië en Afrika na.

Noord-Europa is noordelijke deel van het Europese continent met landen zoals IJsland, Noorwegen en Zweden. Houdt u van ongerepte natuur met prachtige meren, rivieren, uitgestrekte bossen, fjorden en heuvels, dan is Noord-Europa de bestemming voor u!

West-Europa onderscheidt zich van Zuid-, Noord-, Midden- en Oost-Europa door de geografie en door de verschillen in geschiedenis en cultuur. Met de landen Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België en Luxemburg staan garant voor een prachtige vakantie vol met cultuur of zon zee en strand. Bezoek steden zoals Londen, Amsterdam of Parijs voor een heerlijk weekendje weg.

Midden-Europa kenmerkt zich om haar schitterende vergezichten, overweldigende natuur, glasheldere riviertjes en hoge watervallen. Bezoek sfeervolle steden zoals Praag en Budapest. Of genieten aan het water in de Bohemen of aan het Balatonmeer.
Landen zoals Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije staan garant voor een afwisselende vakantie!

Zuid-Europa wordt gedomineerd door de Middellandse Zee. Met vakantiebestemmingen naar Portugal, Spanje, Italië, Griekenland, Kroatië en Turkije is Zuid-Europa misschien wel de meest populaire vakantieregio van Europa.