Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Voordelig onverwachts op vakantie
Niet van te voren al plannen waar u naar toe gaat dit jaar met vakantie. Niet urenlang zoeken en speuren naar de perfecte vakantiebestemming, maar u laten verrassen, door een lastminute reis te boeken. Op deze manier bouwt u spanning op, want immers soms weet u 3 weken tot zelfs enkele dagen van te voren nog niet, waar de reis naar toe gaat. Lastminutes zijn dan ook zeer geschikt voor mensen die zich graag voordelig laten verrassen.

Lastminute vakantie aanbod
Het aanbod lastminute vakanties is altijd erg groot. Vele reisaanbieders gooien hun vakantiebestemmingen, die nog niet zijn vol geboekt, in de uitverkoop. Dit om toch maar de bestemming, de hotels, bungalows en het eventuele vliegtuig vol te krijgen. Hier kunt u dan mooi van profiteren. Het aanbod lastminutes geldt voor vele bestemmingen en allerlei accommodaties. Onverwachts toch nog een weekje naar de zon, bekijk dan het aanbod lastminute (zon)vakanties op onze site, Wereldvakanties.com.

Op reis, last minute, wanneer u maar wilt!
De lastminute reizen zijn ook uitermate geschikt voor mensen die nog niet exact weten, wanneer ze weg kunnen, vanwege werk of privé omstandigheden. Men wil zich dan nog niet vast leggen en wacht zodoende tot het moment dat dit wel kan. U boekt een lastminute vakantie en u loopt soms binnen enkele dagen al op de plek van uw bestemming rond. Ideaal toch!

Vaya.nl - Lastminutes

Vaya.nl - Lastminutes
Vaya.nl heeft een uiterst breed, aantrekkelijk en voordelig aanbod van vakanties naar onder meer de Canarische Eilanden, Spanje, Turkije, Portugal, Griekenland Frankrijk en Italië. Het assortiment dat op de site wordt getoond is altijd beschikbaar, van een goede prijs-/kwaliteitverhouding, veelzijdig en bovendien boekbaar voor de prijs die wordt gecommuniceerd. Klanten kunnen altijd op Vaya.nl terecht voor vele aanbiedingen, Last Minutes en voor Prijstoppers van de dag.

Bex - Lastminutes

Bex - Lastminutes
Profiteer met Bex Reizen van de goedkoopste aanbiedingen en lastminutes. Vlieg goedkoop naar de Caribbean, of ga een weekendje naar Parijs!

Sudtours.nl - Lastminutes

Sudtours.nl - Lastminutes
Sudtours is een van Nederlands grootste vliegoperators. Na ruim 25 jaar is Sudtours verantwoordelijk voor meer dan 200.000 vliegpassagiers per jaar. Kwaliteit en dienstverlening staan bij Sudtours hoog in het vaandel. Zo wordt er uitsluitend gevlogen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, staat de Sudtours Reisleiding 24 uur per dag klaar op de bestemmingen en worden accommodaties met zorg geselecteerd. Sudtours is aangesloten bij ANVR en SGR.

VakantieStunt - Lastminutes

VakantieStunt - Lastminutes
VakantieStunt is een reisbureauketen met 5 vestigingen verspreid over geheel Nederland. Als vakantiespecialist staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week tot de beschikking. Wij hebben een zeer breed scala aan vliegreizen naar zonbestemmingen binnen en buiten Europa, zeer scherp geprijsde lastminutes en zorgvuldig geselecteerde rondreizen.

Tourplan.nl - Lastminutes

Tourplan.nl - Lastminutes
Tourplan weet waar het u om gaat, namelijk een plezierige en onbezorgde vakantie. Een vakantie die u kunt kiezen uit ons uitgebreide aanbod. Naast ons eigen product, reizen naar Turkije, bieden wij namelijk onze overige reizen aan via gerenommeerde ANVR/SGR aangesloten touroperators. Met Tourplan heeft u volop keuze uit hotels en appartementen op uw favoriete vakantiebestemming. Stuk voor stuk voorzien van het door u gewenste comfort. Uw vervoer is goed geregeld. U ziet, Tourplan is verrassend volledig!

Dejongintra.nl - Lastminutes

Dejongintra.nl - Lastminutes
De Jong Intra Vakanties is een volledig Nederlandse aanbieder van kwaliteitsvakanties. Onder het motto "haal méér uit je vakantie" verzorgen jaarlijks voor 250.000 passagiers hun vakantie. De vakantiemogelijkheden bij de Jong Intra zijn zeer divers: Verre Reizen, Stedentrips, Wintersport, Busvakanties, Autovakanties, Zonvakanties, Actieve Vakanties etc.

Clubmed.nl - Lastminutes

Clubmed.nl - Lastminutes
Iedere week weer mooie bestemmingen: in de zon het strand of onderaan de pistes, hoog in de bergen... Voor ieder wat wils en natuurlijk all-inclusive! De kwaliteit, service en sfeer zoals u die van ons gewend bent, tegen sterk gereduceerd tarief. Kijk snel of de bestemming van uw dromen ertussen zit!

Hotelwinkel.nl - Lastminutes

Hotelwinkel.nl - Lastminutes
Hotelwinkel.nl is dé site voor hotelovernachtingen, weekendjes weg en stedentrips in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Verder weg kan natuurlijk ook: over de hele wereld worden 30.000 hotels aangeboden, die men voor dezelfde dag kan boeken en gratis kan annuleren.

Happy Home - Lastminutes

Happy Home - Lastminutes
Op vakantie gaan in een vakantiehuis van Happy Home betekent echt kennismaken met de cultuur van uw vakantieland. De klant huurt bij ons een vakantiehuis van een particuliere eigenaar, die trots is op zijn land, zijn dorp, zijn culturele en culinaire tradities en hij is blij dat de klant vanuit zijn vakantiehuis van dit alles komt genieten. Onze huizen zijn geselecteerd op een rustige, meestal landelijk ligging. Veel van onze huizen liggen dan ook midden in de vrije natuur. Profiteer nu van de laatste aanbiedingen

Effeweg.nl - Speciale aanbiedingen

Effeweg.nl - Speciale aanbiedingen
Effeweg.nl is aanbieder van supervoordelige busreizen naar meer dan 50 bestemmingen binnen Europa! Omdat effeweg.nl een direct seller is, met eigen touringcars rijdt en geen gebruik maakt van agenten worden busreizen supervoordelig aangeboden aan de klant. Het reisaanbod varieert van kerstreizen tot stedentrips en van excursiereizen tot muziekreizen.