Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Spanning en actie tijdens de vakantie
U houdt van een beetje actie en spanning in uw leven en niet alleen in het dagelijks leven, maar ook op vakantie. U bent geen type dat dag in dag uit rustig kan luieren op het strand, want u wilt meer zien en doen en dan vooral dé dingen, die niet iedere toerist doet of ziet. Of u bent iemand die een rustig leven leidt en op vakantie eens lekker los wil gaan, dan is wellicht een avontuurlijke reis echt iets voor u. Op Wereldvakanties.com kunt u verschillende reisaanbieders vinden, die zeer avontuurlijke reizen voor u in petto hebben.

Vrijheid – Blijheid
De meeste avontuurlijke reizen staan in het teken vrijheid – blijheid. U kunt ervoor kiezen met een georganiseerde avontuurlijke reis mee te gaan, zodat u toch enigszins bent gegarandeerd van een vaste slaapplek en ook daadwerkelijk de bijzondere dingen en cultuur van het land ziet. Maar als u van nog meer spanning houdt, kiest u ervoor alleen op avontuur te gaan, zodat u helemaal kunt doen, waar u zelf zin in hebt. Kies uw eigen pad, uw eigen verblijf, kortom kies uw eigen reis.

Avontuurlijke landen
De avontuurlijke vakanties van de verschillende reisaanbieders, brengen u overal, waar ook ter wereld. Ontdek het indrukwekkende Latijns - Amerika, trek rond door het imposante China en Tibet of ga op avontuur in Bolivia. Bekijk het hele aanbod avontuurlijke reizen op Wereldvakanties.com en u hoeft zich echt niet meer te vervelen tijdens de trip.

Shoestring.nl - Avontuurlijke rondreizen

Shoestring.nl - Avontuurlijke rondreizen
Shoestring.nl biedt groepsrondreizen aan op basis van het vrijheid-blijheid principe. We laten onze reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen op onze reizen maar zorgen er natuurlijk voor dat de reis gladjes verloopt.
Ons aanbod varieert van kampeerreizen in Afrika tot trekkings in Nepal en van boottochten op de Sunda eilanden tot een relaxte rondreis in Costa Rica.

Djoser.nl - Avontuurlijke vakanties

Djoser.nl - Avontuurlijke vakanties
Djoser organiseert groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter. De reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Men combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) maar daarnaast heeft men veel individuele vrijheid. Djoser, 'de andere manier van reizen'

Fox  - Avontuurlijke vakanties

Fox - Avontuurlijke vakanties
Reizen met FOX staat voor 'comfortabel avontuur': FOX organiseert comfortabele rondreizen met een avontuurlijk karakter. FOX klanten reizen met 'harde koffers' en verblijven in comfortabele drie- en viersterrenhotels. De rondreizen zijn samengesteld op basis van cultuur en avontuur. Ze bevatten bovendien enkele dagen verblijf aan het strand, zodat de reizigers kunnen bijkomen van de geweldige indrukken die ze tijdens de FOX rondreis hebben opgedaan.

awadee - Avontuurlijke vakanties

Sawadee - Avontuurlijke vakanties
Al 25 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 100 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.

Summum - Avontuurlijke vakanties

Summum - Avontuurlijke vakanties
Reizen met Summum betekent op een comfortabele manier genieten van het mooiste dat een land te bieden heeft aan natuurschoon en cultuurgoed. Alles zien, zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over de organisatie. Summum biedt reizen naar alle delen van de wereld: Azie, Afrika, Latijns-Amerika, Midden-Oosten en Oceanie. Indrukwekkende en opzienbarende reizen.